Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/tesconslt/public_html/vqmod/vqmod.php on line 675
Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Compania care asigura administratia site-ului www.tester-consulting.ro este   SC Tester LMD Consulting  SRL   si  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate , a termenelor si a conditiilor de mai jos. Tester LMD Consulting isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi in pagina de Politica de confidentialitate fara o notificare prealabila .Va rugam citirea cu atentie a acesteia 

Domeniul Web tester-consulting.ro constituie proprietate a SC TESTER LMD CONSULTING SRL; toate informatiile incluse in cadrul acestei locatii online apartin in exclusivitate SC TESTER LMD CONSULTING SRL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Tester LMD Consulting SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, toate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Continutul afisat in cadrul domeniului Web tester-consulting.ro  se adreseaza unei audiente generale, persoane fizice sau juridice.

SC Tester LMD Consulting  SRL solicita informatii personale de la Partenerii de Afaceri ai  Tester LMD Consulting  SRL si vizitatorii domeniului Web tester-consulting.ro , informatii de tipul: adresa IP (Protocol Internet), programul de navigare (browser) folosit, numele domeniului referent (prin intermediul caruia vizitatorii si/sau Partenerii de Afaceri acceseaza adresa Web tester-consulting.ro ), orele de acces si durata vizitei domeniului Web tester-consulting.ro  (aceste informatii sunt inregistrate in bazele de date ale Tester LMD Consulting  SRL  in mod automat sau sunt trimise pe email catre reprezentanti ai  Tester LMD Consulting  SRL

Toate aceste informatii sunt folosite cu scop unic de imbunatatire a serviciilor oferite, fara afisare catre o terta persoana fizica sau juridica, exceptand personalul SC Tester LMD Consulting SRL  si cel al domeniului  WEB tester-consulting.ro .  Domeniul Web  utilizeaza informatiile pentru:

-imbunatatirea serviciilor oferite vizitatorilor
-realizarea de statistici zilnice, saptamanale, lunare, trimestriale si anuale de folosire a site-ului.


Pierderea sau alterarea datelor personale stocate

 Tester LMD Consulting  SRL  foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul sau. Orice incercare de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

SC Tester LMD Cosnulting SRL  nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate in scopul precizat  in acest regulament .

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor tester-consulting.ro , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre  Tester LMD Consulting  SRL  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.

Datorita modului intrinsec prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul informatic  al  Tester LMD Consulting  SRL  sunt transmise pe cale electronica, Tester LMD Consulting  SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Tester LMD Consulting  SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.